IZJAVA O POSLOVNI ETIKI

Podjetje SPIT d.o.o. Nova Gorica opravlja svoje poslovne dejavnosti dosledno v skladu z vsemi veljavnimi zakoni, pravili in uredbami. To velja tudi v primeru ohranjanja poslovnih načel in poslovne etike.

POGOJI UPORABE AVTORSKIH VSEBIN

Vse informacije grafične podobe in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, dokumenti, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.3thermo.si, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebin oz. jih želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Ogledovanje vsebin spletnih strani 3thermo.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če prejeti določeno informacijo po e-pošti ali stopiti v stik.
Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot del naročila, zahtev ali povpraševanja po naročenih materialih in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, vaš IP-naslov in čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.
Podatke, ki nam jih posredujete vi, ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete; za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani; za dobavo izdelkov in storitev, ki ste jih naročili na naših spletnih straneh; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.

Če vaše osebne podatke posredujemo zunanjim partnerjem zaradi dobave izdelkov ali storitev, ki ste jih naročili, ali v druge namene, ki ste jih odobrili in jih izvajamo s pomočjo pogodbenih partnerjev, zagotavljamo, da pogodbeni partnerji upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov. Vaših podatkov ne mi ne naši partnerji v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali, ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi. Podatke računalniško shranimo ali računalniško obdelamo v Republiki Sloveniji in jih ne posredujemo v obdelovanje v tretje države.

Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

PIŠKOTKI

Piškotki (angl. cookies) so preproste tekstovne datoteke, ki jih nekatere spletne strani preko brskalnika shranijo na vaš računalnik in shranjujejo nekatere neosebne podatke. Ob ponovnem obisku vas tako lahko spletna stran ponovno prepozna.

Spletna stran www.3thermo.si za svoje nemoteno delovanje uporablja piškotke.

Vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani.

Katere piškotke uporabljamo na naši spletni strani?

  • Obvezni piškotki

Obvezne piškotke spletna stran potrebuje za pravilno delovanje in prikaz spletne strani. Obvezni piškotki so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne.

Ime piškotka

wordpress_test_cookie
wp-settings-1
wp-settings-time-1
wp-settings-time-4
wp-settings-time-5

Namen

Ti piškotki se samodejno naložijo s programsko opremo (WordPress), ki poganja te spletne strani. Ne zbirajo nobenih osebnih podatkov, prav tako jih ne uporabljamo na noben način.

Trajanje

1 leto

PH_HPXY_CHECK

Ta piškotek uporablja jezik PHP, da se omogoči shranjevanje šifriranih spremenljivk na spletnem strežniku. Ta piškot je bistven za delovanje spletnega mesta.

1 leto

_icl_current_language

Ta piškotek se uporablja za shranjevanje trenutnega jezika. Ne zbira nobenih osebnih podatkov.

1 dan

userID

Identifikator uporabnika

1 leto

PHPSESSID

Identifikator seje uporabnika

Trajanje seje

  • Ostali piškotki

Ime piškotka

_ga

Namen

Določitev unikatnih obiskovalcev spletne strani.

Trajanje

2 leti

_gat

Omejevanje pogostosti zahtevkov.

10 min

_gid

Določitev unikatnih obiskovalcev spletne strani.

1 dan

_gcl_au

Razumevanje interakcije uporabnikov s spletnim mestom.

2 meseca

  • Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase.

Ime piškotka

_fbp

Namen

Facebook: spremljanje obiskov spletne strani.

Trajanje

2 meseca

Kako upravljati s piškotki?

Uporabnik v vsakem času ohranja popoln nadzor nad piškotki, saj te lahko kadarkoli izbriše, omeji ali pa povsem onemogoči. Navodila, kako to stori, se razlikujejo od naprave do naprave in so na voljo na domači strani posameznega proizvajalca programske opreme. Vi torej odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi.

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.